O nama


Program vježbi po preporuci liječnika i stručnjaka Hatha yoge, za online, grupno i individualno vježbanje.

Koncept rekreacijske joge prilagođen zapadnom načinu života počiva na temeljima japanske škole medicinske joge koju vode liječnici i stručnjaci klasične Hatha yoge.

Yoga holističkim pristupom i blagodatima usmjerenim na zdravstveno – terapijske učinke pruža potrebu za istim, stvara dobre navike te postaje dio ili način života.

Prvi u Hrvatskoj već 15 godina poučavamo yogu kao bezvremensko vrelo mudrosti usporedbom višetisućljetnog jogijskog tumačenja i znanja moderne medicine bez primjesa religije, sa jednim ciljem: (P)OSTATI ZDRAV, SRETAN I SMIREN – očuvati i unaprijediti zdravlje, sreću i duševni mir.

Učinci yoge na zdravlje >>


GRUPNI PROGRAM

Osluškivanjem nastojimo optimalno individualizirati program potrebama klijenata i njihovim zdravstvenim mogučnostima.

Online programi, uživo i uživo preko Zooma.

GRUPNI programi UŽIVO:

Ponedjeljak i srijeda 16.00 – 17.00 uživo

Lokacija: Draškovićeva 80 ( pored kazališta Vidra ), blizu tramvajske stanice

Utorak i četvrtak 09.00 – 10.00 uživo preko Zoom-a

Mjesečna grupna članarina: 270 kn/36 eura


INDIVIDUALNI PROGRAM

Program u potpunosti ciljano prilagođavamo klijentu sukladno njegovim potrebama, željama i zdravstvenim mogučnostima.

INDIVIDUALNI Zoom programi uživo i uživo prema dogovoru

Preporuča se vježbati u kontinuitetu minimalno 2x tjedno.

Cijena individualnog sata: 200 kn/27 eura


VODITELJICA

Maja Bandić, direktor, viši trener zdravstvenog fitnesa

Rođena 1976. i odrasla u Zagrebu. Cijelo dijetinjstvo se bavi plesom. Nakon završene srednje medicinske škole općeg smjera, 4 godine radi kao medicinska sestra u Klinici za dječje bolesti Zagreb. Tijekom rada upisuje stručni studij fitnesa pri Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Kroz studij se dalje aktivno bavi plesom, te vodi razne grupne i individualne fitnes programe. Aktivno se natječe u studijskom, internom natjecanju iz fitnesa, te postiže najbolji rezultat i najveću transformaciju. Pred kraj studija usmjerava kineziterapiju, volontira 3 godine u Udruzi za terapijsko jahanje „Krila“ i piše diplomski rad na temu „ Terapijsko jahanje osoba s invaliditetom“. Diplomski rad se objavljuje u stručnom časopisu Kinesiology. Dalje se na 4 godine zapošljava i educira iz područja medicinske Hatha yoge u Medical yoga centru. Osniva Udrugu Svijet pokreta, devet godina vodi i osmišljava programe medicinske joge za građanstvo, osobe oboljele od multiple skleroze, osobe s invaliditetom, te kao vanjski stručni suradnik sudjeluje u raznim višegodišnjim projektima sa Hrvatskim savezom slijepih i slabovidnih, Poliklinikom SUVAG, Hrvatskim savezom gluhih i nagluhih, Poliklinikom Srčana, Udrugom CeDePe, Udrugom slijepih i slabovidnih Zagreb… Kao krunu svog 14 godišnjeg rada i djelovanja u području medicinske yoge 2021. otvara Yoga Medic studio.

YOGA MEDIC STUDIO

+385 99 5559820
yogamedicstudio@gmail.com

Javite nam se s pitanjima ili komentarima, odgovorit ćemo u najkraćem mogućem roku